Om Eco Dan

Sammen med Pernille Juul, indehaver af Havnens Cafe & Isbar, Juelsminde Fisk, Havnens Bistro mm., Anne Helene Jørgensen, kok og chef i Havnens Bistro og Anne Cathrine Mogensen, slagter og bestyrer i fiskebutikken på Juelsminde Havn, deltog jeg i januar 2020 på SIGEP ismesse i Rimini.
Mine yderst kompetente medrejsende talte en del om en dampstøvsuger, der ville være rasende smart til rengøring af deres arbejds-, produktions- og salgsområder.
Efter at have googlet en rum tid, nåede vi frem til, at eneste løsning på det danske marked, var temmelig dyr.
På messen fandt vi næste dag en italiensk variant, der nærmest tryllede snavs, skidt, fedt mm væk. Imponerede som vi var, tog vi kontakt til producenten på standen, og fik selv lov at prøve kræfter med maskinen. Vi tjekkede den godt og grundigt igennem, og blev overbevist om, at der ikke var noget hokus pokus her.
Det er simpelthen bare en fremragende maskine.
Vi blev hurtigt enige om, at den kunne sælges hjemme i Danmark. Vi fik en aftale op at stå, og så kom coronaen. Det forsinkede projektet lidt, men nu er vi klar til at tilbyde ECO-CHEF i Danmark.
Vi har den seneste måneds tid gennemtestet og afprøvet ECO-CHEF i produktionslokalerne og salgsbilerne hos Juelsminde Fisk, Havnens Cafe & Isbar, samt Havnens Bistro i Juelsminde. Resultaterne er yderst tilfredsstillende.
Du får en langt bedre, meget miljøvenlig, hurtigere og billigere rengøring af dit køkken, din restaurant, dine vinduer, produktionslokaler, ovne, stegere, emhætter, gulve, møbler, biler mm.
For at få gang i salget i DK sælger vi ECO-CHEF til en INTRO pris på 19.800 + moms, mod at ECO-DAN må bruge din forretningsprofil på Facebook, som reference.
Der medfølger en hel del udstyr, børster i nylon og stål, gummiskrabere, forlængere mm.
BOOK TID TIL EN DEMO HOS FRANK, tlf 2088 9076.

ECO-CHEF dampstøvsuger

ECO-CHEF dampstøvsuger.
Få den mest effektive rengøring af din forretning samtidig med, at du sparer tid, penge og skåner miljøet.
Gør rent med en Eco-Chef dampstøvsuger.
Den opløser alt fedt og snavs med165 grader varm damp, hvorefter det suges ind i beholderen. Overfladen er helt ren og tør med det samme. Alt sammen i en arbejdsgang.
Fjern blot de største ting fra gulvet, servietter, papkrus, ispinde etc., kør derefter over med Eco-Chef en gang med damp. Tryk på sugefunktionen og træk børsten tilbage, så er gulvet rent og tørt, og fremstår nærmest som nyt. Slut med at feje, vaske og tørre af. Det hele gøres på en gang.
Det er effektivt og sparer tid og lønkroner.
Skån miljøet.
Eco-Chef bruger kun vand og strøm. Ingen kemikalier, sæbe eller rensemidler. Ingen klude, koste, svampe eller papir. Vandforbruget bliver også lavere, da dampen “fylder” mere, og får en liter vand til at række væsentligt længere.
Få en bedre, hurtigere og langt mere effektiv rengøring af gulve, borde, døre, vægge, ovne, komfur, stegere, emhætter mm. Rengør kølere til is, buffet og lignende, uden at tømme, da der ikke bruges andet end vand, og overfladen er helt tør med det samme. Eco-Chef dræber 99,9 % af alle bakterier og husstøvmider. Anvendes også på tæpper, møbelbetræk, vinduer og meget mere.
Ved brug på ubehandlede gulve og visse laminattyper, prøves først med forsigtighed, da den varme damp kan opløse/skade disse. Plast kan deformeres af dampen. Bruges ikke på overflader malet med vandbaseret maling.
Eco-Chef kan hurtigt omstilles til almindelig våd/tør støvsuger.
En Eco-Chef har typisk tjent sig ind i løbet af 6-8 måneder, da du sparer penge på arbejdstid, sæbe, vand, klude og børster.
Har du først haft en dampstøvsuger, vil du aldrig bruge andet.
Eco-Chef kommer til en meget konkurrencedygtig pris, og har naturligvis 2 års garanti.
Hello!